AIRTEX

Denumirea: Airtex Products S.A.
Ţara de origine: Spania
Înfiinţat la, sediu: 1953, Zaragoza, Spania
Producţia primară, referinţe: Cei mai mari producători auto cum ar fi Ford sau General Motors folosesc de ani buni pompele de apă Airtex, la fel şi cei mai mari distribuitori pentru aftermarket.
ISO, certificate de calitate: ISO/TS 16949:2002 si ISO 14001
Web: www.airtex.es

Highlights

  • Calitate OE (calitate originală)
  • Garanţie 3 ani
  • Raport excelent calitate/preţ

Informaţii de interes

Societatea Airtex Products S.A., cu sediul în oraşul spaniol Zaragoza, a fost înfiinţată în anul 1953 şi încă de la inaugurare este strâns legată de industria auto ca producător de pompe de apă.

În prezent Airtex este o divizie a societăţii americane ASC Industries, Inc. (componentă a grupului United Components Inc.). ASC este liderul mondial în producţia de pompe de apă pentru producţia primară şi aftermarket pe pieţele din Europa, SUA, Mexic şi China. Airtex Products S.A. este producător de pompe de apă de înaltă calitate, certificate cu ISO/TS 16949, o condiţie de bază pentru furnizarea de piese pentru producţia primară.

Airtex a dezvoltat tehnologii unice şi sisteme inovatoare care introduc standarde revoluţionare în calitatea producţiei şi serviciilor către clienţi.

Pompele de apă Airtex pot fi achiziţionate cu o garanţie de 3 ani.

Airtex oferă pe piaţa europeană peste 700 de modele de pompe de apă. În plus, Airtex pregăteşte pompe de apă pentru maşinile viitorului: pompe de apă electrice pentru motoare pe benzină şi diesel, precum şi pentru cele mai noi vehicule acţionate cu hidrogen.

Produse în oferta FRONTAL

  • Pompe de apă

Airtex

Airtex