Cum cumpar?

Cum Cumpăr?

Folosirea magazinului online FRONTAL.RO este intuitivă şi facilă.

Cumpărarea produselor se face prin apăsarea butonului „ADAUGĂ ÎN COŞ” prezent în dreptul fiecărui produs în pagina de prezentare detaliată a produsului.

După adăugarea în coş a produselor pe care doriţi să le comandaţi, procesul de cumpărare se continuă prin apăsarea butonului „Creează-ţi cont şi finalizează comanda” din coşul tău şi parcurgerea următorilor paşi:

  • Logare: se realizează autentificarea dumneavoastră prin completarea formularului de înregistrare. Dacă sunteţi un membru al site-ului FRONTAL.RO este necesară numai autentificarea dumneavoastră cu numele de utilizator şi parola.
  •  Verifică detaliile comenzii şi finalizează comanda: verificarea finală a comenzii şi finalizarea ei prin apăsarea butonului „Finalizează comanda”.
  • Confirmare: confirmarea comenzii dumneavoastră prin afişarea facturii proforme generată automat de magazin.

În cazul plăţii online de pe un card bancar, după pasul trei veţi fi automat transferat pe server-ul PayU, pe o conexiune securizată SSL unde va trebui să introduceţi datele card-ului dumneavoastră.

O comandă este încheiată cu succes când vă este afişată (şi trimisă pe e-mail) factura proformă corespunzătoare comenzii dumneavoastră cu stadiul „ÎN AŞTEPTARE” sau „CONFIRMATĂ”, după caz. În momentul procesării comenzii de către FRONTAL.RO si efectuării livrarii, veţi primi un e-mail prin care veţi fi înştiintat că stadiul comenzii este „Onorată”.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteţi să vă autentificaţi pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/şterge profilul dumneavoastră sau a face comenzi ulterioare fără a reintroduce datele de contact.

Acest magazin are o limită minimă a comenzii de 100 RON.