Cum platesc?

Cum Plătesc?

PLATA ÎN NUMERAR LA LIVRARE

Produsele le veti achita odata cu livrarea acestora de catre reprezentantul FRONTAL sau cel al firmei de curierat FanCourier, la valoarea din momentul confirmarii prin email sau telefonice a comenzii. Bifarea aceastei optiuni nu implica alte costuri decât cele mentionate la sectiunea livrare.

Având în vedere prevederile legislatiei din România, platile efectuate de persoanele juridice cu valoare mai mare de 5000 lei se pot face doar cu ordin de plata.

Firma noastra foloseste serviciile de curierat rapid FanCourier.

 

PLATA PRIN TRANSFER BANCAR – ORDIN DE PLATA SAU CASH LA BANCA

În cazul în care plata se face prin ordin de plata/transfer bancar, termenul de livrare se considera de la data confirmarii creditarii contului societatii noastre cu suma transferata. introducându-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.
Pentru operativitate, va rugam sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata pe email la adresa: info@frontal.ro sau prin fax la nr. 0236.460.084.
În cazurile speciale, în care produsele comandate nu se afla pe stoc, veti fi contactat pentru a vi se confirma termenul de livrare.
Datele necesare pentru plata prin transfer bancar – ordin de plata sau cash la banca sunt urmatoarele:

Nume firma: SC FRONTAL SRL
Cod unic inregistrare: RO7133489
Nr. Registrul Comertului: J17/402/1995
Cont lei: RO73 BRDE 180S V232 1556 1800
BANCA ROMÂNA DE DEZVOLTARE GALATI
Aceasta modalitate de plata se adreseaza atât persoanelor juridice cât si celor fizice.

 

NUMARAR LA SEDIILE NOASTRE

În cazul în care doriti sa ridicati produsele de la unul din sediile noastre, puteti achita contravaloarea comenzii în numerar, odata cu emiterea facturii fiscale.
PLATA ÎN RATE

Plata în rate se poate face la unul din sediile noastre prin Card Avantaj.
CARD DE DEBIT SAU DE CREDIT.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

Veti fi redirectionat catre site-ul PayU unde trebuie sa completati datele personale si detaliile cardului. Aceste date se completeaza în conditii de siguranta deplina. Informatiile dumneavoastra nu sunt în nici un moment stocate pe serverele FRONTAL sau în posesia noastra.

Acest mod de plata nu presupune nici un comision suplimentar.

Avantajele acestei metode de plata:

  • cea mai rapida si de încredere modalitate de plata
  • modul rapid de solutionare a comenzii