DAYCO

Ţara de origine: USA, Italia (Dayco Europe)
Înfiinţată: 1905
Web: www.dayco.com

Highlights

  • Curele de distribuţie canelate şi trapezoidale la calitatea OE
  • Lider mondial în furnizarea de curele de distribuţie pentru autovehicule
  • Curele de distribuţie unice de tip „HT” brevetate (cu un strat protector suplimentar de teflon)
  • Raport calitate/preţ excelent

Producţia primară – referinţe:

Dayco este un lider în cercetarea, proiectarea, fabricarea şi distribuirea unei game largi de curele, dispozitive de tensionare şi fulii pentru pieţele de automobile, camioane, construcţii, agricultură și industrie.

Recunoscută – atât de producătorii de echipamente originale cât şi de aftermarket pentru automobile – ca o organizație inovatoare orientată spre tehnologie, Dayco dispune de o rețea globală complet integrată de fabrici, centre de distribuție, centre tehnice și birouri de vânzări, având o forță de muncă de aproape 3.000 de angajaţi. Dayco continuă să se ghideze după aceeași strategie comercială stabilită acum mai bine de 100 de ani: anticiparea şi satisfacerea nevoilor clienţilor noştri prin oferirea de produse şi servicii de calitate într-un timp scurt.

Produse din oferta FRONTAL:

  • Curele canelate
  • Curele de distribuţie
  • Curele trapezoidale

Alte informaţii de interes:

Dayco este lider mondial în concepţia şi producţia componentelor sistemului de distribuţie pentru producţia primară. Dayco asigură soluţii tehnice avansate clienţilor săi din rândul producătorilor auto principali, pentru a garanta cea mai bună calitate a sistemelor şi fiabilitatea vehiculelor. Din acest motiv, Dayco investeşte continuu în cercetarea de noi materiale şi în dezvoltarea soluţiilor inovative pentru a anticipa cerinţele motoarelor viitorului. Peste 30 de producători de renume din industria auto se bazează pe curelele marca Dayco.

Curelele de distribuţie Dayco de tip HT (high tenacity = rezistenţă/durabilitate) prezintă o inovativitate şi unicitate de excepţie. Partea dinţată a curelei este acoperită cu o peliculă (de teflon) PTFE, cu o rezistenţă crescută la abraziune. Această soluţie brevetată reduce la minimum uzura suprafeţei curelei pe margini şi pe partea dinţată, garantând o durată de viaţă maximă a motoarelor cu presiune ridicată de injecţie. Dayco furnizează acest tip de curea pentru producţia primară în cazul următoarelor motoare: TDI VW (1.4TDI, noul 1.6TDI, 1.9TDI, 2.0TDI, 1.8TFSI, 2.0FSI, 2.0TFSI – Dayco – furnizor primar), HDI PSA (1.4HDI, 1.6HDI, 2.7HDI – 100% Dayco), TDCi Ford (1.4TDCi, 1.6TDCi, 1.8TDCi – 100% Dayco), dCi Renault, JTDm Fiat (1.9JTDM, 2.4JTDM – 100% Dayco), CDTI Opel (1.9CDTI – 100% Dayco).

DAYCO

DAYCO

DAYCO