DELCO-REMY

Denumirea: REMY INTERNATIONAL, INC.
Ţara de origine: Statele Unite ale Americii
Înfiinţat la, sediu: Pendleton (Indiana), Statele Unite ale Americii
ISO, certificate de calitate: ISO/TS 16949
Web: www.delcoremy.com

Highlights

  • Calitate OE (calitate originală)
  • Remy Automotive Europe a fost furnizorul anului 1999 pentru Fiat si furnizorul anului 1996 si 1997 pentru GM.
  • Raport excelent calitate/preţ

Informaţii de interes

In anul 1896 , fratii Frank si Perry Remy au dezvoltat magnetoul.

Începand cu anul 1918, Delco Remy a început să functioneze ca o divizie a GM, dezvoltand tehnologii avansate si furnizand produse pentru industria auto cat si pentru armata SUA.

In anul 1994 Delco Remy a devenit entitate proprie fiind cumparata de investitori privati.

În 2004, compania si-a schimbat numele in Remy International, Inc.

În Europa sunt prezenti prin Remy Automotive Europe, cu sediul în Belgia care produce si distribuie componente auto pentru OE si Aftermarket.

Delco Remy este unul din cei mai importanti producatori de alternatoare, demaroare si motoare hibride pentru pietele de echipamente originale grele si semi-grele.

Cu mii de angajati in intreaga lume si facilitati la nivel mondial in 10 tari de pe cinci continente, Remy este bine pozitionata pentru a sprijini industria de transport la nivel mondial.

Reteaua mondială de inginerie si de capabilităti de proiectare, facilităti de productie, distributie si partenerii din lanțul de aprovizionare permite companiei Remy International sa serveasca clienții în fiecare colt al globului, cu o capacitate si flexibilitate de neegalat.

Reteaua globală de facilităti de productie si de remanufacturare urmează procese de fabricatie care cresc eficienta si reduc pierderile.

Procedurile de testare si procesele de asigurare a calitătii indeplinesc si char depasesc cerintele celor mai mari producatori de motoare si autovehicule din lume, cu mii de ore de validare si testare în conditii extreme.

Departamentul de inginerie a dezvoltat numeroase tehnologii brevetate care stau in spatele componentelor cele mai eficiente.

Produse în oferta FRONTAL

  • Demaroare
  • Alternatoate
  • Etriere
  • Pompe si suporti directie
  • Parti de aprindere

DELCO REMY

DELCO REMY