Gates

Denumirea: Gates Corporation
Ţara de origine: Statele Unite ale Americii
Înfiinţat la, sediu: 1911, Denver, Statele Unite ale Americii
Web: www.gates.com

Highlights

  • 100 de ani de istorie
  • lider mondial in productia de curele

Informaţii de interes

Gates a celebrat recent a-100-a sa aniversare. Istoria companiei intrepatruzandu-se in mod inevitabil cu istoria curelei pentru automobile.

Divizia GATES Power Transmission este producator de curele de transmisie de toate tipurile. Incepand de la curelele de transmisie industriale, din domeniul agriculturii si pana la curelele de transmisie pentru automobile, compania ocupa un loc fruntas la nivel mondial.

In fiecare zi clienti de pe tot mapamondul se bazeaza pe calitatea produselor Gates. Curelele industriale şi auto distribuie putere unui numar considerabil de motoare, incepand cu maşini din industria grea, camioane, snowmobile, autoturisme şi terminand cu motociclete.

Gates este singurul producator de curele de distributie de origine agreat de marii producatori auto. Pe langa avantajul competitional oferit de aceasta acreditare, clientul beneficiaza de garantia achizitionarii unui produs de calitate.

GATES dezvoltă sisteme de transmisie si distribuţie complete. Prin urmare GATES este furnizorul sistemului de pompa de ulei a modelului AUDI R8 şi cureaua care antrenează sistemul Start-Stop de la BMW. Ducati a apelat la serviciile companiei GATES, renumit specialist în distribuţii, în vederea propunerii unei soluţii tehnice optime pentru cureaua de distribuţie la motoarele V2. În trecut, modelul V2 necesita intervenţie service la fiecare 5.000 km.

Cea mai recentă inovaţie a fost schimbarea materiei prime utilizate la producerea curelelor,chloroprena (material obţinut din cauciuc) cu EPDM care este un material cu durată de viaţă mai mare şi rezistent la solicitările termice ale motorului. Această inovaţie este comparabilă cu introducerea şasiurilor de carbon în locul celor metalice.

Cel mai nou produs al GATES este cureaua Stretch Belt, o curea multicanelară elastică, care nu necesită întinzător.

Produse în oferta FRONTAL

  • curele distributie
  • curele transmisie
  • kituri distributie

GATES