Goetze

Denumirea: Federal-Mogul Corporation
Ţara de origine: USA
Înfiinţat la, sediu: 1899 în Detroit, sediu în Southfield USA
Producţia primară, referinţe: livrează tuturor producătoriLOR principali de autoturisme personale şi camioane
ISO, certificate de calitate: ISO 9001, 9002
Web: www.federalmogul.com

Highlights

  • Calitate OE (calitate originală)
  • Raport excelent calitate/preţ

Informaţii de interes

Începând cu anul 1887, Goetze® a fost un nume lider în industria globala de automobile si marine, oferind garnituri si captuseli pentru cilindri precum si o gama de solutii de etansare, de cea mai buna calitate. Acestea au specificatii OE germane. Garniturile pentru pistoane Goetze® au fost primele introduse pe motoarele Euro 4. Garniturile prezinta maxima durabilitate, rezistenta mare la uzura si coroziune, bune conduncatoare de caldura. Captuselile pentru cilindrii au excelenta durabilitate, frecare redusa, zgomot redus, consum redus de ulei.

Poziţia mărcii Goetze este atât de exclusivă, încât marca Goetze a devenit un sinonim cu inelele pentru pistoane. În cazul aplicaţiilor mai complexe cum ar fi în prezent motoarele turbo diesel ale autoturismelor personale şi motoarele de camioane cu cerinţă de funcţionare  de minim 1,5 milioane km până la reparaţia generală sunt livrate în producţia primară chiar in procent de 100%. Singularitatea inelelor pentru pistoane marca Goetze constă nu numai în materialul folosit ci mai ales în finisajele suprafeţelor exterioare cum ar fi suprafeţele CKS – strat chrom-ceramic  şi GDS – strat chrom – diamant cu proprietăţi unice, mai ales privind rezistenţa la uzură a inelului pentru piston  şi a capetelor de cilindri.

Produsele Goetze sunt cunoscute in toata lumea ca un exemplu pentru tehnologie germana de implementare intiala. Clientii lui Goetze sunt favorizati de priceperea tehnologica si cea din productie in fiecare domeniu de produse: componentele motorului din metal, garniturile, masinile de masurat elasticitate, fiind ocupati mai mult de 200 savanti, ingineri si tehnicieni cu dezvoltarea si testarea lor.

Goetze reprezinta inca una dintre marcile conducatoare ale producatorului Federal Mogul.

Federal Mogul este un producător de talie mondială cu o gamă diversă de produse de calitate care au câştigat increderea clienţilor din toată lumea.

Federal Mogul este un principal furnizor al unor produse, servicii si solutii pentru implementare succesivă iniţială şi reprezintă un partener al multor importatori şi comercianţi din toată lumea.

Reţeaua sa globală de centre tehnice cu un personal de înaltă calificare situate în SUA, Europa şi Asia permit să se dezvolte produse moderne şi inovatoare.

Produse în oferta FRONTAL

  • Garnituri pentru motor
  • Simeringuri
  • Inele de etanşare
  • Inele pentru pistoane

GOETZE

GOETZE