Hengst

Denumirea: Hengst GmbH & Co. KG
Tara de origine: Germania
Înfiintat la, sediu: 1958, Münster, Germania
Producţie primară, referinţe: Hengst este partener de dezvoltare şi furnizor pentru toţi producătorii importanţi de autoturisme. pe segmentul de maşini utilitare, societatea Hengst este, printre altele, furnizor pentru mărcile MAN, Daimler (Mercedes-Benz), Deutz, DAF, Ford, Scania şi Volvo.
Certificate de calitate: ISO TS 16949:2002, ISO 9001, ISO 14001

Highlights

  • Furnizor european de frunte de sisteme de filtrare pentru camioane, autoturisme personale şi utilitare.
  • Sistemul progresiv ENERGETIC® – design îmbunătăţit, eliminarea rezidurilor şi posibilitatea unei reciclări rapide. Capacul de filtru  din aluminiu este parte a blocului motor pe întreaga perioadă de funcţionare şi în timpul întreţinerii regulate se schimbă numai cartuşul filtrului. Sistemul este caracterizat de un design ce respectă mediul înconjurător, de simplitatea întreţinerii şi de economie a cheltuielilor.

Informatii de interes

Societatea Hengst GmbH & Co. KG a fost înfiinţată în anul 1958 de către inginerul Walter Hengst. Societatea este o firmă de familie. Sediul principal este în oraşul german Münster. Hengst este lider în producţia de sisteme de filtrare şi piese de motor pentru industria auto, la fel şi pentru filtrarea industrială şi a consumatorilor individuali. Hengst are peste 1.800 de angajaţi în toată lumea în opt locaţii din Germania, Brazilia, SUA şi China. Programul de producţie include cartuşe de filtru pentru filtrarea uleiului, aerului, combustibilului şi habitaclului şi un sortiment extins de module multifuncţionale pentru orice tip de motor.

Hengst oferă un sortiment unitar de filtre pentru aftermarket pentru toate tipurile actuale de motoare. datorită colaborării strânse cu distribuitorii şi service-urile, linia de producţie corespunde cerinţelor actuale ale pieţei. Hengst livrează filtre pentru autoturisme personale, utilitare, camioane, precum şi pentru maşini agricole sau utilaje de construcţii. Filtrele, dezvoltate pentru producţia primară şi piesele originale, sunt oferite imediat în cadrul sortimentului pentru aftermarket.

Produse în oferta FRONTAL

  • Filtre de ulei
  • Filtre de aer
  • Filtre de habitaclu

HENGST