K&N Filters

Denumirea: K&N Engineering Inc.
Ţara de origine: USA
Înfiinţat la, sediu: 1969, Riverside, Kalifornie, USA
Producţia primară, referinţe: filtrele de aer K&N sunt deosebit de căutate în diverse discipline ale sporturilor cu motor cum ar fi: WRC, DTM, Moto GP, LeMans Serie, A1 GP, Indy Car (USA) şi multe altele.  K&N livrează echipelor sportive filtre special produse la comandă în funcţie de cerinţele constructorilor de motoare de curse, dar un singur lucru rămâne acelaşi, atât pentru maşinile de curse cât şi pentru autoturismele personale – tehnologia şi structura filtrelor K&N
ISO, certificate de calitate: ISO 9001:2000
Web: www.knfilters.com

Highlights

  • K&N – inventatorul filtrelor de aer cu bumbac pentru folosire repetată
  • Permeabilitatea mare a aerului îmbunătăţeşte eficienţa motorului
  • În concordanţă cu condiţiile de garanţie şi pentru maşinile noi

Informaţii de interes

Societatea K&N Engineering Inc. este inventatorul tehologiei de fabricaţie a filtrelor din bumbac. Le produce din anul 1969 în oraşul californian Riverside şi a vândut deja mai mult de 30 de milioane de bucăţi. Datorită experienţei îndelungate în dezvoltarea acestui tip de filtru, K&N este numărul unu în acest domeniu.

De la începuturile umile ca o afacere de familie, acum, dupa 40 de ani, K & N Engineering, este o companie cu adevarat globala, cu birouri în Marea Britanie si Olanda, având o legatura directa cu sporturile cu motor.

Astazi, K & N exista atât ca vânzator si lider de brand pentru filtre de performanta (cu peste 3,500 repere în catalog), cu o linie extinsa  FIPK (Fuel Injection Performance Kit), cât si o linie de filtre de ulei inovatoare Performance Gold.

Mediul de filtrare special cu bumbac aduce o viabilitate mai mare filtrelor şi o mai mare permeabilitate a aerului. Specificitatea filtrelor de aer K&N este garanţia parcurgerii unui milion de kilometri. Aceasta înseamnă folosirea unui singur filtru pe toată durata de viaţă a vehiculului. datorită materialului folosit – bumbac – filtrul se poate curăţa pur şi simplu, reimpregna şi reinstala înapoi. Filtrul K&N are permeabilitatea aerului cu până la 40% mai mare decât un filtru de aer convenţional păstrând capacităţile de filtrare. Folosirea filtrului de mare randament K&N induce îmbunătăţirea cursului momentului de rotaţie, o potenţială mărire a randamentului motorului şi poate şi o economie de carburant.

Filtrele de aer K&N îşi găsesc utilizarea la toate tipurile de motoare, de la cele sportive până la cele de şosea, de teren sau ATV. În special aici se distinge construcţia unică a filtrelor K&N, care aduce îmbunătăţirea cursului momentului de rotaţie şi mărirea randamentului. Printre motociclişti sunt foarte populare şi filtrele de ulei K&N.

Produse în oferta FRONTAL

  • Filtre de aer performante – Filtre de aer clasice pentru air box, destinate utilizatorilor de automobile. Ca dimensiuni nu diferă de filtrele originale şi sunt interşanjabile cu acestea conform BER. În sortiment se găsesc peste 3000 de tipuri de filtre pentru toate mărcile de autoturisme.
  • Kituri sport de aspiraţie – Kiturile sport de aspiraţie care înlocuiesc air box-ul standard al motorului: seriile 57i, 57A, 69 Typhoon, aduc un sunet sport şi mărirea randamenţului motorului şi sunt forme preferate de tunning al motorului. Kiturile sport K&N permit un montaj relativ simplu datorită instrucţiunilor ataşate şi a materialului de montaj complet.
  • Filtre de aer universale – K&N mai oferă şi diverse filtre de aer universale şi speciale.
  • Filtre de ulei – Filtre de ulei construite pentru o presiune mai mare a uleiului.

K&N Filters

K&N Filters