KYB

Denumirea: KYB Co., Ltd.
Ţara de origine: Japonia
Înfiinţat la, sediu: 1935, Tokyo, Japonia
Garanţie: 2 ani.
ISO, certificate de calitate: ISO 9001, ISO 14001
Web: www.kyb-europe.com

Highlights

  • Calitate OE (calitate originală)
  • In lume fiecare a 4 a masina iese de pe linia de productie cu amortizoare KYB.
  • Raport excelent calitate/preţ

Informaţii de interes

KYB Corporation a fost înfiintata în 1919 si produce o varietate de produse pentru controlul drumului (mers asistat), componente hidraulice si electronice, pentru echipare originala si ca piese de schimb pentru automobile, motociclete, camioane, vehicule speciale, autobuze, avioane, vagoane, aplicatii industriale, în agricultura si proiecte de inginerie civila.

Prin dezvoltarea constanta de produse pentru controlul drumului, KYB a devenit cel mai mare furnizor mondial de socuri si bare OE si ca piese de schimb. Astazi, vânzarile anuale depasesc 3,8 miliarde dolari. Au 32 locatii în 21 de tari si 15 fabrici în Asia, Statele Unite si Europa.

KYB este cel mai mare producator mondial de amortizoare pentru automobile, producând 51,85 milioane amortizoare în 2003 (inclusiv piese de schimb). Unul din doua automobile din Japonia si unul din patru în lume sunt echipate cu amortizoare KYB.

Trenurile Shinkansen folosesc sistem de suspensie semi-activ marca KYB.

Stadionul Yoyogi din Shibuya, Tokyo foloseste mecanisme de amortizare a vibratiilor produse de vântul puternic sau de cutremure fabricate de KYB.

Aeroprtul international Kansai, deschis în 1994, care a fost construit pe o insula exclusiv creata de om, foloseste un sistem de precizie de masurare pentru scufundarea inegala si un sistem de compensare, marca KYB, pentru a pastra la acelasi nivel aeroportul, fiind instalat în cladirea terminalului pentru pasageri

In dezvoltarea produselor, un lucru important pentru KYB este siguranta. Ca rezultat al acestor dezvoltari a fost lansat cel mai nou model de amortizor hidro-pneumatic pentru autoturismul Citroen C5.

Produse în oferta FRONTAL

  • Amortizoare