Livrare

Livrare

Expedierea se face în aceeaşi zi pentru comenzile sosite până la ora 14:00 şi a doua zi pentru comenzile sosite după această oră. Excepţie fac comenzile primite Vineri după ora 14:00, Sâmbătă şi Duminică, pentru care livrarea se face Luni.
Coletele ajung la destinaţie în maxim 2 zile lucrătoare.
Coletele pot fi trimise şi la altă adresă decât cea din cartea de identitate a destinatarului (de ex. se poate solicita ca livrarea să se facă la firma unde lucrează destinatarul, sau la orice altă adresă), dar pentru ridicarea lor este necesară prezenţa destinatarului sau a unui împuternicit (care să posede o copie a actului de identitate a destinatarului).

Livrarea comenzilor în BUCUREŞTI, GALAŢI, BRĂILA şi PIATRA NEAMŢ.

 • GRATUIT la sediul dumneavoastră
 • Livrările se fac prin curieri proprii sau FanCourier.


Livrarea comenzilor în restul ţării.

 • Livrările se fac prin FanCourier
 • GRATUIT la sediul dumneavoastra către localităţile din reţeaua naţională de acoperire a FanCourier (lista aici) – dacă valoarea (fără TVA) depăşeşte 1.000 RON.
 • Cost transport 30 RON către localităţile din reţeaua naţională de acoperire a FanCourier (lista aici) – dacă valoarea (fără TVA) este sub 1.000 RON;
  La aceste tarife, FanCourier adaugă 0,99RON+TVA/km pâna la localitatea de destinaţie, dacă aceasta nu face parte din reţeaua naţională de acoperire FanCourier (lista aici). Kilometrii taxaţi în plus se calculează de la cea mai apropiată localitate din reţeaua FanCourier până la localitatea de destinaţie.
 • În acest moment sunt 3.196 localităţi din România fără taxă pe kilometri exteriori parcurşi
 • Vă rugăm să menţionaţi la secţiunea „comentarii” din formularul de comandă daca aveţi anumite zile sau ore preferate pentru efectuarea livrării şi, de asemenea, să vă asiguraţi că numărul de telefon furnizat este corect, pentru a putea fi contactat de către curier
 • În cazul în care, la primirea coletului, acesta prezintă urme de manipulare defectuoasă în timpul transportului (urme de lovire, umezeală, etc.), agentul curier trebuie să întocmească un proces verbal de constatare a pagubelor produse coletului în timpul transportului
 • IMPORTANT: dacă localitatea de destinaţie a coletului nu se află în reţeaua naţională de acoperire a FanCourier (lista aici), puteţi alege să ridicaţi personal coletul de la punctul FanCourier din cea mai apropiată localitate, caz în care nu trebuie să plătiţii pentru numărul de km suplimentari. ATENŢIE: în cazul în care doriţi să ridicaţi personal coletul de la punctul FanCourier, trebuie să menţionaţi în comandă acest lucru.