METELLI

Denumirea: Metelli S.p.A.
Ţara de origine: Italia
Înfiinţat la, sediu: 1962, Cologne (BS), Italia
ISO, certificate de calitate: ISO 9001:2000
Web: www.metellispa.it

Highlights

 • Calitate OE (calitate originală)
 • Raport excelent calitate/preţ

Informaţii de interes

METELLI a luat fiintã în 1962 si produce piese auto din 1970. Grupele de pruduse fabricate METELLI sunt: capete de planetare, elemente hidraulice la sistemul de frînare si ambreiaj (pompe de frâna, cilindri receptori, pompe si cilindri de ambreiaj) si parti motor (antecamere de ardere, pastile de reglaj, ghiduri si scaune de supape) destinate atât autovehiculelor europene cât si celor japoneze.

Metelli S.p.A. face parte din grupul METELLI si exporta produsele sale în peste 90 de tari din întreaga lume, acoperind toate continentele: Europa, Africa, Asia, America si Oceania. Firma produce atât pentru piata pieselor de schimb independente (IAM), cât si pentru furnizorii de echipamente originale (OES) si pentru producatorii de echipamente originale (OEM).

METELLI dispune de trei uzine care însumeazã o suprafatã de 80 000 mp. Produsele sale sunt comercializate sub douã nume METELLI si CIFAM. Anual se produc 36 milioane de piese care reprezintã 3580 de repere.

Realizate cu utilaje si echipamente de ultima ora, folosind cea mai noua tehnologie si un personal înalt calificat, produsele Metelli sunt de o calitate incontestabila raspunzând cu succes cerintelor si solicitarilor la care sunt supuse autovehiculele moderne.Tratamentele termice si prelucrarile de înalta precizie, controlul calitatii, pe bancuri moderne de control tridimensional si nu în ultimul rând încercarile si simularile la care sunt supuse, produsele Metelli ne dau certitudinea unor produse sigure, fiabile si de calitate.

În anul 1997 METELLI a obtinut certificarea ISO 9002.

În 2001 METELLI Co urmând strategia sa de crestere si dezvoltare permanenta a gamei de produse, cumpără GRAF, un lider european în producerea pompelor de apă şi discurilor de frânare pentru maşinile uşoare şi industriale.

Una dintre cele mai bune recunoasteri a calitãtii produselor sale este prezenta sa în calitate de furnizor de echipament de prim montaj pentru: grupul FIAT (FIAT-AUTO, LANCIA, IVECO, ALFA ROMEO, UNIC, SOFIM), ACME, TECUMSEH, FERRARI,VM MOTORI (CHRYSLER), F.M.A., CAGIVA MOTOR, HONDA ITALIA, MASERATI, LAMBORGHINI, LOMBARDINI FIM, PIAGGIO, DUCATI MOTOR, RUGGERINI, SAME, MOTO GUZZI

Grupul METELLI produce, de asemenea, pompe de apa sub marca KWP si GRAF, componente pentru sistemul de frânare sub marca CIFAM si GRAF si componente pentru sistemul de transmisie sub marca CIFAM.

Produse în oferta FRONTAL

 • Arbore cardanic
 • Camera precombustie
 • Cap planetara
 • Cilindru ambreiaj
 • Discuri frana
 • Pompa ambreiaj
 • Pompa apa
 • Pompa frana
 • Tamburi frana