TRW

Denumirea: TRW Automotive
Ţara de origine: Statele Unite ale Americii
Înfiinţat la, sediu: 1904, Livonia, Michigan, Statele Unite ale Americii
Producţia primară, referinţe: TRW Automotive este liderul mondial în domeniul sigurantei auto.
Web: www.trw.com

Highlights

  • Calitate OE (calitate originală)
  • Furnizor pentru mai mult de 40 de mari producatori de vehicule.
  • Raport excelent calitate/preţ

Informaţii de interes

TRW Automotive este o companie producătoare de componente auto din Statele Unite.

A fost înfiintata în 1904, a devenit o organizatie auto independenta în 2003 si a început sa fie listata la bursa din New York în 2004. Compania are aproximativ 65.000 de angajaţi, în 28 de ţări si peste 185 de locatii din intreaga lume. TRW a avut in anul 2012 vanzari de 16,4 miliarde dolari. TRW se situeaza printre primii 10 furnizori ai industriei de automobile mondiale. Mai mult de 70% din productie este vânduta în afara SUA.

În 2009 structura vânzarilor dupa volum catre clienti (majoritatea OE) a fost: Volkswagen 19,1%; Ford 15,6%; General  Motors 11,1%; Renault/Nissan 7,1%; Chrysler 6,6%; Fiat 6,2%; PSA 4,6%; BMW 3,9%; Daimler 3,7%; Toyota 2,4%; Hyundai 2,4%; Honda 2,0%; altii 15,3%.

TRW Automotive este un lider global în domeniul sigurantei auto, fiind una din firmele care produce cea mai variata gama de tehnologii de siguranta activa si pasiva. Ea continua sa fie în avangarda solutiilor oferite privind dinamica vehiculului, sistemele de conducere asistata, sisteme de frânare, tehnologia air-bags-urilor, tehnologia centurii de siguranta pentru pasageri, precum si de electronica si software-ul care vor spori siguranta, si confortul oferit de autovehiculele de mâine.

TRW este membru al Automotive Industry Action Group (AIAG), din care fac parte si Chrysler, Daimler, Ford, GM, Honda, Nissan, Toyota precum si mai mult de 700 de furnizori.

De asemenea, TRW ofera si o gama completa de produse reconditionate, cum ar fi: suporti de de directie, etriere, pompe servodirectie si mecatronica, toate fiind supuse înainte de livrare la teste corespunzatoare standardelor OE.

Produse în oferta FRONTAL

  • Suporti de de directie
  • Etriere
  • Pompe servodirectie
  • Placute frana
  • Discuri frana